Yritys

Yritys

Karelian Kiinteistökehitys Oy on perheyritys, jonka toiminta on saanut alkunsa vuonna 1996 Katsastus Kovalainen Oy:nä. Arja ja Eero Kovalainen perustivat katsastusyhtiön, jonka toiminta on sittemmin laajentunut kiinteistöjen rakentamiseen ja vuokraukseen. 

Vuonna 2005 Mikko Kovalainen tuli katsastustoimintaan mukaan ja sen rinnalle aloitettiin asunto-osakeyhtiöiden ja toimitilojen rakentaminen. Ensimmäinen kohde valmistui 2007 Noljakkaan Suksimestarintielle. Vanhemmat jäivät eläkkeelle vuonna 2012, jolloin yhtiön vetovastuu siirtyi Mikko Kovalaiselle. Maija Lasaroff ( os. Kovalainen) tuli yhtiön toimintaan mukaan vuonna 2014.

Katsastus Kovalaisen rinnalle perustettiin Q-katsastus -ketju, jonka ensimmäinen toimipiste avattiin Joensuuhun vuonna 2007 ja sen jälkeen kahden vuoden välein Kuopioon, Jyväskylään ja Kouvolaan sekä viimeisin Lahteen vuonna 2015. Katsastusliiketoiminnan myynti tapahtui vuonna 2020 Helix Partners Oy:lle. Tällä hetkellä yhtiön ydinliiketoimintaa ovat asuntojen ja toimitilojen rakentaminen ja vuokraaminen Joensuussa, Kuopiossa ja Lahdessa. Vuokra-asuntoja on noin 150 kappaletta ja vuokrattua toimitilaa 13000m2.

Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että haluamme kuunnella ja toteuttaa asiakkaan toiveet jo kiinteistön rakentamisen yhteydessä sekä myös jo valmiin toimitilan vuokrauksessa. Haluamme omalta osaltamme olla mahdollistamassa yhteistyökumppaneidemme liiketoimintaa tarjoamalla ensiluokkaiset ja modernit tilat heidän liiketoimintansa tueksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme modernia rakentamista, joka on katseen ja kulutuksen kestävää. 

Arvot

Asiakaskeskeisyys: Arvostamme asiakkaiden tarpeita ja tarjoamme korkealaatuisia tuotteita.

Laatu: Panostamme jatkuvaan kehittämiseen.

Joustavuus: Sopeudumme muuttuviin tilanteisiin ja markkinoiden vaatimuksiin.

Missio

Tarjoamme korkealaatuisia ja kestäviä asumis- ja liiketiloja, ylläpidämme ja kehitämme kiinteistöjämme vastuullisesti ja ammattitaitoisesti sekä huolehdimme osaltamme ympäristöstä ja yhteiskunnallisesta vastuusta.

Visio

Olemme johtava kiinteistöyhtiö, joka tunnetaan laadukkaista ja kestävistä kiinteistöistään sekä asiakaslähtöisestä palvelusta. Haluamme olla edelläkävijöinä kehittämässä kestävää sekä älykkäästi rakennettua ympäristöä.